PSTRUH NA VÍNĚ A ČESNEKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY PSTRUH / 




INGREDIENCE: 4 pstruhy, olivový olej, sůl, pepř, 1 citron, 250 g tvrdého sýra, svazek petrželky, 10 stroužků česneku, 60 g másla, 250 ml bílého vína.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vykuchané, oškrábané a omyté pstruhy osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Dáme je do olejem vymazané ohnivzdorné mísy a posypeme je nastrouhaným sýrem, nasekanou petrželkou a utřeným česnekem, proklademe je kousky másla, zalijeme vínem a upečeme v troubě dozlatova.



PSTRUH NA VÍNĚ A ČESNEKU. PSTRUH NA VÍNĚ A ČESNEKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1434 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz